ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 23993
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ВОКС ГФ 400

Енергетска класа:A+
Климатска класа: T/ST/N/SN
Нето капацитет на уредот:359l
Ниво на бучава 44 dB
Потрошена енергија:304
Гас:R290
Конвертибилен замрзнувач /ладилник

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
17.690 15.999 12рати 24рати 36рати 48рати
1.474 781 590 459
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    


Енергетска класа:A+
Конвертибилен замрзнувач - може да биде и замрзнувач и ладилник.
Опцијата е достапна на копче/прекинувач
Климатска класа: T/ST/N/SN
Нето капацитет на уредот:359l
Ниво на бучава 44 dB
Потрошена енергија:304
Гас:R290
Boja:Бела

   
Слични артикли  
 
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 400 Њ 410Л
16.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ БЕКО ХСА 40520
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ БЕКО ХСА 32520
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ВОКС ГФ 400
17.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 330 Њ
15.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 211 АЊ
14.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ Ф 6245 Њ
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени