ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err
Eкран: 55'' ( 139cm ) 
FULL HD LED TV 
Резолуција: 1920 х 1080p
Tјунер: DVB-C-T2
3 x HDMI ports
1 x USB 
VGA, PC-AUDIO, SCART, EARPHONE
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
No image
ТВ ОЛЕД СОНИ КД 65 АФ8
220.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 43СЛ34ФХД АНДР.
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 32СЛ34 АНДР.
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 32СЛ24
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 32 ХБ4 Т61
12.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3305
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 40 ФГ 3700 Л18Т
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 32 ВТ 3710
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 43 ПУХ 4900
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 32 ПХТ 4101/12
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕСЛА 40С357СФС 40"
19.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕЛЕФУНКЕН Т40ФЏ287ДЛБПОСЏ
20.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД СКАЈВОРТ 39ББ6000
15.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50 МУ 6172 УЏЏХ
45.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 49 МУ 6222 КЏЏХ
43.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 МУ6172УЏЏХ
38.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 М 5572 АУЏЏХ
32.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 М 5002
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 Ј 5100
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 32 М 4002
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УЈ 6517
49.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УЈ 6517
41.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УЈ 635 В
38.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УЈ 6307
37.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УЈ 6517
30.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УЈ 634 В
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛЈ 500 У
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛЈ 500 В
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-50УХД18С-Т2 СМАРТ
22.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-48ФХД18С-Т2 СМАРТ
19.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18-Т2
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-42ФХД17
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18-Т2
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18-Т2
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18С-Т2 СМАРТ АНДРОИД
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД17С СМАРТ
11.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 4720 БН
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43 УД 95СМ СМАРТ
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 24 ЛЕ 76Т2 РЕГ
6.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 55 ДН4 УЛТРА ХД АНДРОИД 4К
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 50ДН4Т2 АНДР.
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 39ЕС5
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32ДН6Т2 СМАРТ АНДРОИД
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32Д7ЏД
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени