ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 14160
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3567
Моќност:150 W
Сад за сок со капацитет од 950мл
Капацитет на садот за отпадоци од 950 мл
Мала брзина, 105 вртежи во минута која овозможува максимално искористување на плодот
Лесен за одржување, вклучена е и четка за полесно чистење
Бесшумно воздушно ладење на моторот
Сито од нерѓосувачки челик
Вртење во обратна насока, во случај на запушување
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
7.399 5.499 12рати 24рати 36рати 48рати
617 327 247 192
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност:150 W
Сад за сок со капацитет од 950мл
Капацитет на садот за отпадоци од 950 мл
Мала брзина, 105 вртежи во минута која овозможува максимално искористување на плодот
Лесен за одржување, вклучена е и четка за полесно чистење
Бесшумно воздушно ладење на моторот
Сито од нерѓосувачки челик
Вртење во обратна насока, во случај на запушување
Гумени ногарки
   
Слични артикли  
 
ЦЕДАЛКА ФИЛИПС ХР 2738/00
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА СЕВЕРИН 3537
4.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА СЕВЕРИН 3536
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА СЕВЕРИН 3535, 1Л
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА СЕВЕРИН 3534
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА МЕСКО МС 4074
629
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА МАКС КЛ 323 Б
699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА МАКС КЛ 323 А
699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА БОШ МЦП 3500
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА АДЛЕР АД 4004
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЦЕДАЛКА АДЛЕР АД 4003
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3571
8.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3570
5.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3567
7.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3566
3.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3564
3.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК СЕВЕРИН 3562
2.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК РАСЕЛ ХОБС 21352-56 МИКС И ГО
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК РАСЕЛ ХОБС 20366 56
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК МЕСКО МС 4126
3.449
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК ГОРЕЊЕ ЈЦ 900 Е
4.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК ГОРЕЊЕ ЈЦ 4800 ВЊЅ
7.750
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК ВОКС ЕС 8102
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК БОШ МЕС3500
8.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК БОШ МЕС25А0
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК АДЛЕР АД 4125
5.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК АДЛЕР АД 4124
7.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОКОВНИК АДЛЕР АД 4106
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени