ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 14848
АВТО ЗВУЧНИЦИ ЕСКАЛИБУР Х 69.33
Звучници Еxcalibur
10 см 2-насочен коаксијален звучник 
Моќност: 190W 
Импеданса: 4Ω 
Фрекфенција: 43-27,000Hz 
Чувствителност: 89dB
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
2.390 2.390 12рати 24рати 36рати 48рати
199 106 80 62
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Звучници Еxcalibur
10 см 2-насочен коаксијален звучник 
Моќност: 190W 
Импеданса: 4Ω 
Фрекфенција: 43-27,000Hz 
Чувствителност: 89dB
   
Слични артикли  
 
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ ТСЉ 131 Ц
4.200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1732И
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1332 И
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1322 И
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1321 И
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1303
2.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1032 И
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1022 И
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1021 И
1.249
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1010 Ф
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТСГ 1001
990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТС Г 6930 Ф
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТС Г 1731 И
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИЦИ ПИОНИР ТС Г 1720 Ф
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ЕСКАЛИБУР Х 69.33
2.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ ЕСКАЛИБУР Х 17.22
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ АЛПИНА СХЕ 1025 С
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИЦИ АЛПИНА СПГ 17 Ц2
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК ПАУЕР АКУСТИК РСБ04
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1766
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1756
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1366
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1356
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1066
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-С1056
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-М6944А
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-М1634А
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е6965
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е1765
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е1755
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е1355
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е1352РГ2
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АВТО ЗВУЧНИК КЕНВУД КФЦ-Е1055
1.149
Додади во кошничка
Додади во Омилени