ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24082
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ СИВ

Моќност: 7-8 KW
Лиена плотна и врата
Димензии на каминот во мм: 480x460x930
Тежина на каминот: 61 kg

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
11.690 11.690 12рати 24рати 36рати 48рати
974 516 390 303
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност: 7-8 KW
Лиена плотна и врата
Димензии на каминот во мм: 480x460x930
Тежина на каминот: 61 kg

   
Слични артикли  
 
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ПЕЛИСТЕР Р СО РЕРНА
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ МОЛИКА Р СО РЕРНА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА ГУЧА СОЛАРИС ЦРНА
24.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН ЛМ
9.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН "Ф"
11.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ КОНЗУЛ ЛМ БЕЖ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ ЦРВЕН
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ СИВ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ БЕЖ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР БЕЖ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС СИВ
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ
6.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС "Ф"
8.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛМ
5.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК
6.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БРМ
17.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БР СО РЕРНА
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б22
10.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б2
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б10 ЕКО СО КУПОЛА
8.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 Ф
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 ЕКО
7.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1
8.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР Р
19.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР ЛМ Р
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 2
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 1
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИКАЛ
28.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИК
28.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 2 (СЛОНОВА КОСКА)
13.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 1 А ( АНТРАЦИТ ) 6 КЊ
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВГРАДЕН КАМИН МАКС ЕТ 103
59.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени