ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 22565
ПЛИНСКА ГРЕАЛКА ДИНАМИК 8255

Тип на гас: LPG
Притисок: 2.8kPa
Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока)
Потрошувачка на гас (g/hr): 100 (мининална), 200 (средна), 300 (максимална)
Гаранција: 1 година
Димензии: 42 x 29,5 x 73
Moже да загрее од 20-40 м2

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
4.990 4.990 12рати 24рати 36рати 48рати
416 220 166 130
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Тип на гас: LPG
Притисок: 2.8kPa
Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока)
Потрошувачка на гас (g/hr): 100 (мининална), 200 (средна), 300 (максимална)
Гаранција: 1 година
Димензии: 42 x 29,5 x 73
Moже да загрее од 20-40 м2

   
Слични артикли  
 
ПЛИНСКА ГРЕАЛКА ДИНАМИК 8255
4.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКА ГРЕАЛКА АС РОЈАЛ РС-42
4.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени