ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 23171
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС СТИМГЛАЈД 2400W 23060-56

Моќност од 2400 W
Керамички отпорни плоча со нелеплива површина
Резервоар за вода од 300 ml капацитет
Производство на пареа 30 гр / мин
90g моќ на пареа
Систем за спречување на капење
Прилагодлива температура
Спреј вода
Силна пареа за вертикално пеглање

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.390 1.390 12рати 24рати 36рати 48рати
116 61 46 36
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност од 2400 W
Керамички отпорни плоча со нелеплива површина
Резервоар за вода од 300 ml капацитет
Производство на пареа 30 гр / мин
90g моќ на пареа
Систем за спречување на капење
Прилагодлива температура
Спреј вода
Силна пареа за вертикално пеглање
Должина на кабел 2м

   
Слични артикли  
 
ПЕГЛА НА ПАРЕА ТЕФАЛ ФВ 1320 Ф0
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СО ПОСТОЉЕ КАМРИ ЦР 5027
7.279
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СИМЕНС ТБ 26110
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 9659
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 9657
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3274
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3256
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3251
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3242
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3241
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3222
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3210
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС СТИМГЛАЈД 2400W 23060-56
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ П23591-56
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 24830-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 24820-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 24800-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 2400W 23590-5 6
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС 18680-56
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ПАНАСОНИК НИ Њ900 ЦВЏА
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МЕСКО МС 5031
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МЕСКО МС 5028
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 4273
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 3368
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 3344
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА КАМРИ ЦР 5025
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА КАМРИ ЦР 5018
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 2600 БСС
2.550
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 2200 ПЦ
1.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 1800 БТ
1.550
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 7003
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 5025
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 5003
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА703021А
5.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА3026110
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА3024010
3.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА1024210
3.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА102411Ц
3.300
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БЕКО БКК 2140
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5032
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5030
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5022
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5019
949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5014
1.869
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5012
1.759
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТНА ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3234
1.559
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТНА ПЕГЛА НА ПАРЕА КАМРИ ЦР 5024
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени