Outlet 2019

 
 
  ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 

 
Mart 2019 ФЛАЕР СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА
 
 
Грејни телa
Електрични
Плински
Шпорети на дрва
Камини
За парно
Печки на пелети
 
 
 
 
Ќумци
 
 
 
 
TV, Таблети & Мобилни
Лед телевизори
ДВД/Блуреј плеери
Звучници & CD плеери
Лаптопи
Таблети
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
 
 
Држачи за телевизори
Антени

Компјутерска галантерија

 


ГОЛЕМА АКЦИЈА НА ВЕЛОСИПЕДИ 

 
ВЕЛОСИПЕД МАКС РАНЕР 5.0 ЦРНО ЖОЛТ 29" СО ДИСКОВИ 13Ц
7.6418.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РАНЕР 5.0 НИКЕЛ 29" СО ДИСКОВИ 13Б
7.6418.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РАНЕР 5.0 ЦРНО ЦРВЕН 29" СО ДИСКОВИ 13А
7.6418.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГАЛАКТИК 5.0 ЦРН 27,5"
8.4079.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ АДВАНС 5.0 ПЛАВ 26"
6.7927.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ АДВАНС 5.0 БЕЛ 26"
6.7927.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС МИСИ 5.0 РОЗЕВ 24"
6.7927.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ВАРФАР 5.0 СИЛВЕР 24"
6.5377.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени