ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 23531
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
Големина на тркала: 20"
Метален рам: 11.5"
Гуми Wanda: 20" x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Гидан: BMX
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: метални
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
6.790 6.790 12рати 24рати 36рати 48рати
566 300 226 176
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Големина на тркала: 20"
Метален рам: 11.5"
Гуми Wanda: 20" x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Гидан: BMX
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: метални
Кочници: V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери
   
Слични артикли  
 
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МАКС 16" 6.0
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 12" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 12" 6.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС БЕЛ 12" 6.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС БЕЛ 16" 6.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени