ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
Аксесори за тоалети
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 25900
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛАДЅ 7.0 28"

Метален рам 17"
Висококвалитетни гуми Wanda 28" (Black) 700*32C
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
12.490 12.490 12рати 24рати 36рати 48рати
1.041 552 417 324
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Метален рам 17"
Висококвалитетни гуми Wanda 28" (Black) 700*32C
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач - Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач - Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец

   
Слични артикли  
 
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦАМАРА 7.0 БЛАЦК 26"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВО 7.0 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 7.0 РЕД 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СКЅЊАР 7.0 24"
10.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 7.0 НИЦКЕЛ 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 7.0 БЛАЦК 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РЕАЗОР 7.0 24"
10.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЊАРЕФАРЕ 7.0 24"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС МИССЅ 7.0 24"
10.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛАДЅ 7.0 28" РЕД БЛАЦК
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛАДЅ 7.0 28"
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 5.0 ЦРВЕН 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 3.0 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ДИВА 7.0 24"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 7.0 ПИНК 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ ПЕПЕР ДИСК ЗЕЛЕН 20" 6.0
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени