ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 5905
АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ СЕВЕРИН 3516
Моќност:13 W
Бирање со меморија
Транспарентен капак
Стаклени тегли: 7
Капацитет на тегличка: 150 мл
Пилот светло
Димензии (ШxВxД): 227mm x 112mm x 233mm
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.799 1.399 12рати 24рати 36рати 48рати
150 79 60 47
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност:13 W
Бирање со меморија
Транспарентен капак
Стаклени тегли: 7
Капацитет на тегличка: 150 мл
Пилот светло
Димензии (ШxВxД): 227mm x 112mm x 233mm
   
Слични артикли  
 
ЧОКОЛАДНА ФОНТАНА КАМРИ ЦР 4457
2.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ОТВАРАЧ ЗА КОНЗЕРВИ СЕВЕРИН 3854
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ЕКСПРЕС ЛОНЕЦ КАМРИ ЦР 6409
6.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ГОТВАЧ КАМРИ ЦР 6410
4.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ГОТВАЧ НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС 19270-56
3.350
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЕЗЖИЧЕН АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ СЕВЕРИН 3600
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ФОНДУ СЕВЕРИН 9237
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ФОНДУ СЕВЕРИН 2405
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА СУШЕЊЕ ХРАНА МЕСКО МС 6657
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ СЕВЕРИН 3751
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ КАМРИ ЦР 4458
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ СЕВЕРИН 3516
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ПЕЧЕЊЕ МАКС ПМ 1800 Т МУЛТИ БАКЕР
2.449
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ СЕВЕРИН 2448 МУЛТИКУКЕР
7.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ОРИЗ СЕВЕРИН 2425
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ОРИЗ АДЛЕР АД 6406
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени