ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 10850
ДОМАШНО КИНО СОНИ БДВ ЕФ 220 БЛУ РЕИ


Full HD 3D Blu-ray Disc Player with 2 speakers and subwoofer, ready to stream from the web and PCs
Watch Full HD 3D Blu-ray movies and DVDs
Cinematic surround sound 10x better than DVD
Ready to stream entertainment from the web and PCs


     

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
13.500 13.500 12рати 24рати 36рати 48рати
1.125 596 450 350
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    


Full HD 3D Blu-ray Disc Player with 2 speakers and subwoofer, ready to stream from the web and PCs
Watch Full HD 3D Blu-ray movies and DVDs
Cinematic surround sound 10x better than DVD
Ready to stream entertainment from the web and PCs


     

   
Слични артикли  
 
ДОМАШНО КИНО СОНИ БДВ ЕФ 220 БЛУ РЕИ
13.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПОРТАБЛ КВАДРО 600П
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР СОНИ БДП С 5100 Б БЛУ РЕИ
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР ЛГ БД БП 630 БЛУ РЕИ
7.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени