ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 501
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 20 БЕЛ/ДЕСЕН 23 КЊ

Капацитет:23 kw
Димензии на шпоретот во мм в/ш/д:850х900х600
Димензии на рерна во мм в/ш/д:460x440x260
Пречник на димен отвор 150мм
Волумен на загревање 175-380 м3
Површина на загревање до 152 м2
Тежина 193 кг

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
49.990 49.990 12рати 24рати 36рати 48рати
4.166 2.208 1.667 1.297
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Капацитет:23 kw
Димензии на шпоретот во мм в/ш/д:850х900х600
Димензии на рерна во мм в/ш/д:460x440x260
Пречник на димен отвор 150мм
Волумен на загревање 175-380 м3
Површина на загревање до 152 м2
Тежина 193 кг

   
Слични артикли  
 
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 27 ЛЕВ 27 КЊ
55.650
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 27 ДЕСЕН 27 КЊ
55.650
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 20 БЕЛ/ЛЕВ 23 КЊ
49.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 20 БЕЛ/ДЕСЕН 23 КЊ
49.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ БЛИСТ Б22 Е
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ БЛИСТ Б2 Е
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ РУСТИКАЛ ЕТАЖ 14 КЊ
34.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени