ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
Аксесори за тоалети
 
 
 
 
 
 
 
       
 

Кредитни картички:

Во продавниците на АгроТехнА можете да купувате со сите картички: Master, Maestro, Visa, Diners и American Express
Посебни услови при плаќање на рати:

- Стопанска Банка на 12 рати без камата
- Комерцијална банка на 12 рати без камата
- Тутунска Банка  на 12 рати без камата
- Дајнерс до 12 рати
- Стопанска Банка до 36 рати
*Условите на  каматирањето, бројот на рати и начинот на исплата е различен кај секоја банка и го одредува самата банка.