ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
Аксесори за тоалети
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

Големина на екран: 32" ( 81cm )
HD READY SMART TV ANDROID
Резолуција: 1368 х 768
Осветленост: 200 cd/m2
Контраст: 1200:1
Дигитален тјунер: DVB-T2/С
Агол на гледање: 176°(H) X 176°(V)
Време на одзив: 8ms
Вградено Wi-Fi

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ХИСЕНСЕ Х58А7100Ф 58'' СМАРТ УЛТРА ХД
36.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 50СЛ34ФХД СМАРТ
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ХИАОМИ МИ 4С 43УХД АНДРОИД БЛАЦК
23.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 50 ЕЛУ 610 АНД Т
19.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ЕЛ 610 АНД Т
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 32 ЕЛ 610 АНД Т
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕЦ780
52.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕП660
33.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55 П715
39.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 50" ЕП660
29.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 50 П715
33.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 43" ЕП660
25.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 40" ЕС560
20.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 32" ЕС560
14.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43" РУ 7022
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 65 УН 71006 ЛБ
46.200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7100 ПЛБ
32.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 8600 ПЛА
49.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7450 ПЛА
30.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7400 ПЛБ
29.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7100 ПЛБ
26.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛМ 6300 ПЛА
20.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-45ФХД18С-Т2 СМАРТ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД20-Т2С2
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД20С-Т2С2
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД19С-Т2С2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49 С 60Т2СМ
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43С60Т2С2СМ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 32 ЛЕ 141 Т2С2 СМ
10.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВОКС ЛЕД 43АДС315ФЛ СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВОКС 32 2ДСА316Ѕ
7.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВИВАКС ТВ ИМАГО ЛЕД ТВ-65УХД123Т2С2СМ_РЕГ
35.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВИВАКС ТВ ИМАГО ЛЕД ТВ-55УХД123Т2С2СМ_РЕГ
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВИВАКС ТВ ИМАГО ЛЕД ТВ--32С61Т2С2СМ
10.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени