ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 25060
ВЕЛОСИПЕД МАКС БАТЕРФЛАЈ ПИНК 16" 6.0

Големина на тркала 16"
Предна и задна "Caliper" кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Висококвалитетни гуми "Wanda Air"

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
4.290 4.290 12рати 24рати 36рати 48рати
357 189 143 111
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Големина на тркала 16"
Предна и задна "Caliper" кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни гуми "Wanda Air"

   
Слични артикли  
 
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МОТО 18" 6.0
4.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МАКС 16" 6.0
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПРИНЦЕС ПИНК 18" 6.0
4.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 12" 6.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 12" 6.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС БЕЛ 12" 6.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХАПИ ФОКС БЕЛ 16" 6.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС УНИЦОРН 16" 6.0
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ ПИНК 16" 6.0
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС БАТЕРФЛАЈ ПИНК 16" 6.0
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени