ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21775
ФИГАРО АДЛЕР АД 2110
Моќност:25W
Дијаметар: 19мм
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Додаток четка
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.949 1.599 12рати 24рати 36рати 48рати
162 86 65 51
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност:25W
Дијаметар: 19мм
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Додаток четка
   
Слични артикли  
 
ФИГАРО ШТИПКА СЕВЕРИН 0674
749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО ЧЕТКА АДЛЕР АД 2103
749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО СО ЧЕТКА СЕВЕРИН 0670
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО СЕТ СЕВЕРИН 0805
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО РЕМИНГТОН ЦИ 53Њ
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО РЕМИНГТОН ЦИ 5338
2.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО РЕМИНГТОН ЦИ 5319
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО РЕМИНГТОН ЦИ 2725
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО РЕМИНГТОН ЦИ 1А119
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО МЕСКО МС 2109
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО КАМРИ ЦР 2111
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО ЗА КОСА ФИЛИПС ХП 8602
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО ГОРЕЊЕ ХЦ 19 ПР
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2110
1.949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2107 РОЗЕВО
779
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2106
749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2105
749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2102
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 2101
879
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФИГАРО АДЛЕР АД 204
1.119
Додади во кошничка
Додади во Омилени