ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 8669
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ

Tрајно жаречка печка
Моќност: 5-7 KW
Челична плотна
Димензии на каминот во мм: 330x360x930
Тежина на каминот: 39 kg

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
6.190 6.190 12рати 24рати 36рати 48рати
516 273 206 161
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Tрајно жаречка печка
Моќност: 5-7 KW
Челична плотна
Димензии на каминот во мм: 330x360x930
Тежина на каминот: 39 kg

   
Слични артикли  
 
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ БИСЕР МР СО РЕРНА
14.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА ГУЧА ЕЛИПТИКО
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН НОВ
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН ЛМ
8.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН "Ф"
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР БЕЖ
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР
10.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС СИВ
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ
6.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС "Ф"
8.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛМ
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БРМ
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БР СО РЕРНА
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б22
10.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б2
9.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б10 ЕКО СО КУПОЛА
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 Ф
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 ЕКО
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1
8.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР Р
18.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР
12.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 2
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИКАЛ
26.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИК
26.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 1 А ( АНТРАЦИТ ) 6 КЊ
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВГРАДЕН КАМИН МАКС ЕТ 103
59.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВГРАДЕН КАМИН БЛИСТ ФК ФРОНТАЛЕН
20.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени