ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21981
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 1484 ДЦ

Капацитет: 8kg
Број на вртежи на центрифугата: 1400
Енергетска класа/класа на перење: A+++
Инвертен мотор 
Број на програми: 15
Температури на перење: 20/30/40/60/90
Pегулација на центрифуга:(0-1400 r/min)
Брзо перење 15 минути
Димензии (ШxДxВ): 60x53x85 cm

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
21.790 18.555 12рати 24рати 36рати 48рати
1.816 962 727 566
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Капацитет: 8kg
Број на вртежи на центрифугата: 1400
Енергетска класа/класа на перење: A+++
Број на програми: 15
Инвертен мотор
Температури на перење: 20/30/40/60/90
Pегулација на центрифуга:(0-1400 r/min)
Брзо перење 15 минути
Инокс бубањ
Половичен програм
Ладно перење
Дополнително плакнење
Анти-алергиска програма
Заштита од поплава
Ниво на бучава (перење): 58 dB
Ниво на бучава (центрифуга): 75 dB
Димензии (ШxДxВ): 60x53x85 cm
Боја: бела
Гаранција: 5 години

   
Слични артикли  
 
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ЛГ Ф4 Ј5 ЉН4Њ
23.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ КАНДИ ЦСС 1282Д3-С
17.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ КАНДИ ЦС 1072 Д3/1С
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ КАНДИ ХГБ128ТХБ7-С
19.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНДЕСИТ ИДЦ 60851 Ц
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊХЕ 74С3
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊХЕ 62С3
14.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊТ 62112
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 7Ѕ3
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 723
19.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 703
19.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 6ЅС3
15.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 6ЅС2/ИР СО РЕЗЕРВОАР
19.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 60С3
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕИ72С3
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕИ 823
24.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕИ 723
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕ 823
21.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕ 723
20.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊА 843 С
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 552
11.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 5051
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 1484 ДЦ
21.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 1062
13.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 1051
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊТЦ 8622 ЏЦЊ
19.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊТЕ 11735 ЏЦСТ
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊТВ 9636 ЏС0
24.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊТВ 8636 ЏС
19.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊТВ 7622 ЏЦЊ
17.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БЕКО ЊМЅ 71033 ПТЛМБ3
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени