ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Полици
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 18937
КАЛОРИФЕР МАКС КФ 103 Ц ЦРН
Максимална моќност: 2000W
2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
959 959 12рати 24рати 36рати 48рати
80 42 32 25
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Максимална моќност: 2000W
2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка
   
Слични артикли  
 
РАДИЈАТОР АДЛЕР АД 7802
4.859
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ШНАЈДЕР СЦЏ 253 Џ
4.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ШНАЈДЕР СЦЏ 203 Џ
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР СИМФЕР С4250КВ 2500 Њ
4.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР СИМФЕР С4200 КВ 2000 Њ
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ДИНАМИК 8256 2500 Њ
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ДИМПЛЕКС ДХ 431
3.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ВАИЛАНТ ВЕР 240
6.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР ВАИЛАНТ ВЕР 150/3
5.100
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР БОШ ТРОНИЦ 1500 ЕЦ 1500-1 ЊИ
5.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР БОШ ТРОНИЦ 1000 ЕЦ 2500-1 ЊИ
5.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР БОШ ТРОНИЦ 1000 ЕЦ 2000-1 ЊИ
5.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР АИРЛЕК БАСИК МЛФ25
5.800
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР АИРЛЕК БАСИК МЛФ 20
5.200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОНВЕКТОР АИРЛЕК БАСИК МЛ15
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 4003
2.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 4002 2 ГРЕАЧИ
2.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3015
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3010
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3005 ИНФРАРЕД
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3005
2.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3004
2.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3003 СЛИМ
2.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3000
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА ЛЕОВ КГ 2
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КВАРЦНА ГРЕАЛКА ЛЕОВ КГ 1/А
1.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЛОРИФЕР МАКС КФ 103 Ц ЦРН
959
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЛОРИФЕР МАКС КФ 103 БЕЛ
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЛОРИФЕР ДИНАМИК 2586 2000W
599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЅИДНА ГРЕАЛКА АДЛЕР АД 7714
4.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени