ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 23993
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ВОКС ГФ 400

Енергетска класа:A+
Климатска класа: T/ST/N/SN
Нето капацитет на уредот:359l
Ниво на бучава 44 dB
Потрошена енергија:304
Гас:R290
Конвертибилен замрзнувач /ладилник

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
17.690 15.990 12рати 24рати 36рати 48рати
1.474 781 590 459
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    


Енергетска класа:A+
Конвертибилен замрзнувач - може да биде и замрзнувач и ладилник.
Опцијата е достапна на копче/прекинувач
Климатска класа: T/ST/N/SN
Нето капацитет на уредот:359l
Ниво на бучава 44 dB
Потрошена енергија:304
Гас:R290
Boja:Бела

   
Слични артикли  
 
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 451 ЦЊ
18.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 401 ЦЊ
16.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ БЕКО ХСА 40520
17.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ БЕКО ХС 221520
13.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ВОКС ГФ 400
17.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 301 ЦЊ
15.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ ФХ 211 АЊ
14.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГОРЕЊЕ Ф 6245 Њ
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ БЕКО РФНЕ 290 Л21Њ
28.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени