ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
       
 

Кредитни картички:

Во продавниците на АгроТехнА можете да купувате со сите картички: Master, Maestro, Visa, Diners и American Express
Посебни услови при плаќање на рати:

- Стопанска Банка на 12 рати без камата
- Комерцијална банка на 12 рати без камата
- Тутунска Банка  на 12 рати без камата
- Дајнерс до 12 рати
- Стопанска Банка до 36 рати
*Условите на  каматирањето, бројот на рати и начинот на исплата е различен кај секоја банка и го одредува самата банка.