ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Полици
 
 
 
 
 
 
       
 
Кредити:

Во припрема се понуди на два типа на кредити од Стопанска и Комерцијална банка:
- Потрошувачки кредит со 11,25% годишна камата + трошоци за одобрување
- Кредит за енергетска ефикасност  со 8,5% годишна камата.
Веднаш по официјалната објава за било кој кредит од било која банка АгроТехнА ќе ги објави деталните информации.

*Информациите околу каматите се од информативен карактер.