ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

Моќност: 1500W
Капацитет:3,2L
Автоматки програми: 6
Прилагодлив термостат: 80 - 200°C
Тајмер со звучен сигнал: 60мин
LCD екран на допир
Димензии:40х29х34cm

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 9237 ФОНДУ
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2437
3.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2433
3.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2431
3.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2408 ФОНДУ
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА ИНДУКЦИСКА МФ 5
6.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА АДЛЕР АД 4906
4.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИТЕЗА АДЛЕР АД 4905
2.980
Додади во кошничка
Додади во Омилени