ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

CPU бренд: Intel Celeron N3060
Екран: 15,6"
Меморија [ГБ]: 4 GB
Макс. резолуција: 1366x768
1.6 GHz, up to 2.48 GHz
2 MB cache, 2 cores

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ЛАП ТОП ХП ПРОБООК 450 Г5, 3ЉМ73ЕА
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП ОМЕН ЛАПТОП 15-ДЦ0012НИА 5КР50ЕА
52.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП 250 Г7 6МП85ЕА
23.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП 250 Г7 6БП44ЕА
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП 250 Г7 6БП33ЕА
20.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП 250 Г7 6БП04ЕА
27.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО Ѕ530-15ИЦХ 81ФВ00В1РМ
46.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИЦХ
47.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИЦХ
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИКБ
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИКБ
41.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР СФ314 54 32 С1
32.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЛАП ТОП АЦЕР ПХ317-52-51Ѕ9, ПРЕДАТОР ХЕЛИОС 300, Н Х.Љ3ЕЕЏ.008;17,3", И5-8300Х,РАМ 8ГБ;256Г М.2, ВГА ГТЏ 1050 ТИ 4ГБ ГДДР5
51.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР А315-31-Ц76Т
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР А315-22-48КЊ НЏ.ХЕ8ЕЏ.00К
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АЦЕР А315-51-36ЗЉ / ИНТЕЛ ЦОРЕ И3-6006У / 15.6"
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени