ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

Големина на екран: 50" ( 127cm )
ULTRA HD SMART TV ANDROID
Резолуција: 3840 × 2160
Дигитален тјунер: DVB-T2
Аудио систем: MPEG-1
Стерео звук: NICAM
Максимален аудио излез: 2×8W
Вградено Wi-Fi

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 50СЛ34ФХД ВИ-ФИ АНДР.
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 43СЛ44 АНДР.
15.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 43СЛ34ФХД АНДР.
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 32СЛ44 АНДР.
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 43 ХК 6500
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 32 НЕ 1000
10.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3700
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3305
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 43 ПФС 5503/12
16.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕСЛА 40С357СФС 40"
19.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50" НУ 7022 КЏЏХ
31.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 М 5572 АУЏЏХ
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 М 5002
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 Ј 5100
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ 55" УЕ 55 НУ 7022
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД САМСУНГ 4К ЊИ-ФИ 43НУ7022
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УК 6470 ПЛЦ
39.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УК 6200 ПЛА
36.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УК 6470
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УК 6470 ПЛЦ
27.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УК 6300
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛК 5000 ПЛА
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛК 610 БПЛБ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛК 500 БПЛА
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-49ФХД18С-Т2 СМАРТ
23.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-48ФХД18С-Т2 СМАРТ
19.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-45ФХД18С-Т2 СМАРТ
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18-Т2
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-42ФХД17
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18-Т2
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 55 ВЛХ 7810 БП
33.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 49 ВЛХ 7810 БП
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 43 ВЛХ 7810 БП
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 43 ВЛЕ 6735 БП
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 40 ВЛЕ 6735 БР
20.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 6735 БП
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 4720 БН
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49 ЛЕ 78 Т2С2СМАРТ
21.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43 УД 95СМ СМАРТ
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 С 60Т2С2СМ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 С 60Т2С2
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 ЛЕ 78 Т2С2СМАРТ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 32 ЛЕ112Т2С2
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 32 ЛЕ 78 Т2 С2СМАРТ
10.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 50ДН4Т2 АНДР.
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32ДН6Т2 СМАРТ АНДРОИД
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32ДН5Т2
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени