ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 18324
РЕСИВЕР НЕТ 500Т2
1 x Conax читач на картички 
Full HD 1080p 
YouTube интернет радио и други онлајн сервиси 
2x USB за MP3, JPEG 
7-сегментен дисплеј 
1 x излез Scart 
Дигитален аудио излез (коаксијален) 
RS 232 порта за софтвер 
Моќност во режим на подготвеност Видео резолуција од 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i 
Зум функција 
Пребарај Авто канал
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.690 1.690 12рати 24рати 36рати 48рати
141 75 56 44
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
1 x Conax читач на картички 
Full HD 1080p 
YouTube интернет радио и други онлајн сервиси 
2x USB за MP3, JPEG 
7-сегментен дисплеј 
1 x излез Scart 
Дигитален аудио излез (коаксијален) 
RS 232 порта за софтвер 
Моќност во режим на подготвеност Видео резолуција од 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i 
Зум функција 
Пребарај Авто канал
   
Слични артикли  
 
СОБНА АНТЕНА ИСКРА 2235/10
850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОБНА АНТЕНА ИСКРА 2235/07
950
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СОБНА АНТЕНА ИСКРА 2235/06
850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РЕСИВЕР НЕТ 500Т2
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
РЕСИВЕР ВИВАКС ИМАГО ДВБ-Т2 154
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РЕСИВЕР АНДРОИД СМАРТ ТВ БОЏ ЛДК ИВ-519
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени