ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 22232
ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 204

Моќност: 700w
Грил плоча: 22,3 x 13 x 2sm
Нелепливи плочи, лесни за чистење
Рачка отпорна на топлина
Автоматски термостат
Капак со сигурносна брава
Хоризонтално и вертикално складирање

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.049 1.049 12рати 24рати 36рати 48рати
87 46 35 27
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност: 700w
Грил плоча: 22,3 x 13 x 2sm
Нелепливи плочи, лесни за чистење
Рачка отпорна на топлина
Индикаторска сијаличка
Автоматски термостат
Капак со сигурносна брава
Хоризонтално и вертикално складирање
Не лизгачки ногарки

   
Слични артикли  
 
ТОСТЕР СЕНДВИЧ ЦАМРЅ ЦР 3024 СО 3 ПЛОЧИ
2.349
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ ФИЛИПС ХД 4467/90
5.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ СЕВЕРИН 2971
1.549
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ СЕВЕРИН 2969
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ СЕВЕРИН 2967
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ СЕВЕРИН 2394
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ СЕВЕРИН 2389
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ РАСЕЛ ХОБС 18850-56
2.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ РАСЕЛ ХОБС 18840-56
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ РАСЕЛ ХОБС 17936 56
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ МЕСКО МС 3035
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 210
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 205
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 204
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТОСТЕР СЕНДВИЧ ГРУНДИНГ ЦГ 7280
4.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ ГОРЕЊЕ КР 1800 СМ
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ ГОРЕЊЕ КР 1800 СДП
3.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ БОШ ТФБ 4402 В
5.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ БОШ ТФБ 3302 В
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АРНИКА ГХ 26122 ВИОЛЕТОВ
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АРНИКА ГХ 26121 ПЛАВ
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АРНИКА ГХ 26120
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АДЛЕР АД 3020 Р
1.179
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АДЛЕР АД 3015
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР СЕНДВИЧ АДЛЕР АД 301
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ СЕВЕРИН 2107
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ СЕВЕРИН 2103
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ ВОКС ЊФ 281
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ АДЛЕР АД 311
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ АДЛЕР АД 3021 ПОРТОКАЛОВ
1.239
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ АДЛЕР АД 3036
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2589
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2568
2.379
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2555
1.649
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2516
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2515
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2514
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2291
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2288
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2287
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2281
1.749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2260
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2232
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК РАСЕЛ ХОБС 20700 56
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК РАСЕЛ ХОБС 19640 56
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК ВОКС ТО 8218
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК АДЛЕР ДЕФРОСТ АД 3203
1.200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК АДЛЕР АД 35 МАТ
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК АДЛЕР АД 33
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОСТЕР ДВОПЕК АДЛЕР АД 3201 БЕЛ
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени