ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24479
КЛИМА ТЦЛ ТАЦ-12ЦХСД/ЏА61-И

Eнергетска класа: А++
Фреон: R32
Капацитет на ладење: 3500W
Капацитет на греење:3520W
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Проток на воздух: 550 м3
Капацитет на ладење на просторија од 15-22м2
Работнa температура:  од -20 до +53 °C

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
21.990 20.590 12рати 24рати 36рати 48рати
1.832 971 733 571
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Eнергетска класа: А++
Фреон: R32
Влезна моќност на ладење/ греење: 1040/1020
Капацитет на ладење: 3500W
Капацитет на греење:3520W
Коефициент на енергетска ефикасност SEER за ладење: 6.1
Коефициент на енергетска ефикасност SCOP за греење: 4.0
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 40/33/22 dB(A)
Звучност на надворешната единица: 50 dB
Проток на воздух: 550 м3
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 777×250×205mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 850x320x275mm
Hето тежина на внатрешната единица: 8.5 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 11 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 715x240x492mm
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 818×325×520mm
Нето тежина на надворешната единица: 25 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 28 kg
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4"
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 3/8"
Капацитет на ладење на просторија од 15-22м2
Работнa температура: од -20 до +53 °C

   
Слични артикли  
 
МОДУЛ ВИВАКС ВИ-ФИ ЗА КЛИМА УРЕД СЕРИЈА АЕХИ-АЕЦИ
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТЉ50БА0ЕГ/ТЉ50БА0ЕЊ
44.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТЉ35ЏЕ0ЕГ/ТЉ35ЏЕ0ЕЊ
32.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТГ50ЏА00Г/ТГ50ЏА00W
38.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТГ35ВЕ00Г/ТГ35ВЕ00W
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
КЛИМА ХАЈСЕНС ДЈ70ББ0ЦГ/ДЈ70ББ0ЦЊ
44.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ТЦЛ ТАЦ-12ЦХСД/ЏА61-И
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ИНВЕНТОР Л4ВИ32-18 ВИ-ФИ/Л4БО32
42.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ЕЛЕКТРА 5.5КВ ЕИАЦ-18И-ФОРЕСТ
31.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ЕЛЕКТРА 3.5КВ ЕИАЦ-12И-ФОРЕСТ
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ДАИ-ЛЦХИ 3КВ ГТФ12-280 ИНВЕРТЕР
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ГОРЕЊЕ СЕТ РЕА 35 ТТ Р32
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-18ЦХ50АЕМИ ИНВЕРТЕР
37.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-12ЦХ35АЕМИ ИНВЕРТЕР
23.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС 5,5 КЊ АЦП18ЦХ50АЕЉИ ИНВЕРТЕР
37.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени