ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24662
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3473

Моќност: 2200W
Капацитет до 1 л
Капацитет за чај 0,75 л
Рачно одредување на времето ипосакуваната температута од 40°C до 100°C (во чекор од 05°C )
Идеален за подготовка на чај, инстант производи, храна за бебиња и друго.

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
4.999 3.999 12рати 24рати 36рати 48рати
417 221 167 130
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност: 2200W 
Капацитет до 1 л
Капацитет за чај 0,75 л
Рачно одредување на времето ипосакуваната температута од 40°C до 100°C (во чекор од 05°C )
Идеален за подготовка на чај, инстант производи, храна за бебиња и друго.
Со функција "Бидете тивки": Тоновите на сигналот можат да се деактивираат или активираат на барање
Прилагодливо време топлење: 1 - 15 минути со звучен сигнал по завршувањето
Автоматска функција за задржување на топлина: ги одржува пијалоците топли најмалку 30 минути
Вграден сензор за температура за голема прецизност
Бокалот е комбинација од не'рѓосувачки челик и стакло отпорно на топлина 
Куќиште од не'рѓосувачки челик со осветлени контролни копчиња и LED дисплеј

Индикатор за нивото на водата
Скриен грејач
Пилот светло
Автоматско исклучување
360°С централен безжичен систе
Не лизгачки ногарки
Складирање на кабел
Тежина 1,3 кгж
Димензии: 17х21х24см

   
Слични артикли  
 
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 9736
1.939
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 9733
1.939
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3644
1.149
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3498
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3497
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3495
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3494
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3473
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3468
2.479
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3389
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3384
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3372
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3364
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3356
1.650
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3349
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3348
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ РАСЕЛ ХОБС 20090 70
2.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ РАСЕЛ ХОБС 19630 70
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ РАСЕЛ ХОБС 22850-70 СО ФИЛТЕР
2.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ МЕСКО МС 1263
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ МАКС ЕБ 219 ИНОКС
1.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ КАМРИ ЦР 1255 ЦРН
1.289
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ КАМРИ ЦР 1255 БЕЛ
1.289
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ КАМРИ ЦР 1254 БЕЛ
1.239
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ КАМРИ ЦР 1253
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ГОРЕЊЕ К 17 ИНФ
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ГОРЕЊЕ К 17 И
1.350
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ВОКС ЊК 1408
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ВОКС ЊК 1407
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ВОКС ЊК 1207
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ВОКС ЊК 1009 А
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1280
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1273
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1272
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1260
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1244
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1234
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1231
1.929
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1225
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1224
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1223
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1220
1.459
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1216
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1208
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1207
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 1203
1.849
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР АД 08 Њ
1.119
Додади во кошничка
Додади во Омилени