ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 11691
ДВД ПЛЕЕР ФИЛИПС БДП 5500/12
Philips 3D Blu-ray плеер BDP5500
конвертор: 12bit / 148MHz
Blu-ray 3D: 2D во 3D конверзија
full HD подобрување 1080p сликата: висока дефиниција (720p, 1080i, 1080p),
Прогресивното скенирање
Компресија формат: GIF, JPEG, JPEG HD
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
6.590 6.590 12рати 24рати 36рати 48рати
549 291 220 171
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Philips 3D Blu-ray плеер BDP5500
конвертор: 12bit / 148MHz
Blu-ray 3D: 2D во 3D конверзија
full HD подобрување 1080p сликата: висока дефиниција (720p, 1080i, 1080p),
Прогресивното скенирање
Компресија формат: GIF, JPEG, JPEG HD
   
Слични артикли  
 
ДОМАШНО КИНО СОНИ БДВ ЕФ 220 БЛУ РЕИ
13.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДОМАШНО КИНО ПИОНИР ХТП 073
22.900
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДОМАШНО КИНО ПИОНИР Х ЕМ12
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПОРТАБЛ КВАДРО 600П
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР ФИЛИПС БДП 5500/12
6.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР СОНИ БДП С 5100 Б БЛУ РЕИ
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР ЛГ БД БП 630 БЛУ РЕИ
7.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени