ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21879
БЛЕНДЕР РАЧЕН ВОКС МС 2106


Моќност:400w
Брзини:2
Рачка:нерѓосувачки челик
Лесно чистење
Број на брзини: 2
Контрола на брзината
Додатоци: сецко,маталка и чаша-мерилка

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.749 1.312 12рати 24рати 36рати 48рати
146 77 58 45
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност:400w
Брзини:2
Рачка:нерѓосувачки челик
Лесно чистење
Број на брзини: 2
Контрола на брзината
Додатоци: сецко,маталка и чаша-мерилка
Гумирани ногари

   
Слични артикли  
 
СПИРАЛЕН СЕЦКО СЕВЕРИН 3921
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ФИЛИПС ХР 2860
2.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ТЕФАЛ БЛ 300138
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3738 СО ДОДАТОК ЗА СЕЦКАЊЕ
3.259
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3737 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
3.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3734 ИНОКС
3.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3718
3.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3707
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 22250 56
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 21350 56 ЗА СМУТИ
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4071 НУТРИ
5.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4069
2.949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4058
3.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4050
3.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ГОРЕЊЕ БН 1000 Њ
4.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ГОРЕЊЕ Б 800 ОРАБ
4.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ГОРЕЊЕ Б 800 Е
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ГОРЕЊЕ БСМ 600 ЦЛЊ
2.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ВОКС ТМ 6105
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ВОКС ТМ 6003
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБМ7Г3М ЗА СМУТИ
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБ21П0Р
4.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4063
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4057
2.549
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4054Р
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3749 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
2.249
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3739 ЗА СМУТИ
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3735 ЗА СМУТИ
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО СЕВЕРИН 3865
3.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО СЕВЕРИН 3861
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО РАСЕЛ ХОБС ЕКСПЛОР 22220-56
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО МАКС МС 4921
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО КАМРИ ЦР 4066
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО БОШ ММР08Р2
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО БОШ ММР08А1
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО АДЛЕР АД 4056
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3798
3.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3732
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ РАСЕЛ ХОБС 18986-56
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ66020
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ14200
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ АДЛЕР АД 4605
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3795
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3792
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3736
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3731
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3730
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС НУТРИ БУСТ 23180-56
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 22110 56
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 19460 56
3.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 18976 56
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МЕСКО МС 4619
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МЕСКО МС 4618
1.119
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3542
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ГОРЕЊЕ ХБЏ 601 Њ
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ГОРЕЊЕ ХБЏ 600 Њ
990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ГОРЕЊЕ ХБЏ 485 ЉЊ
2.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ГОРЕЊЕ ХБ 600 ОРАБ
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ВОКС МС 2106
1.749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН БОШ МСМ66110И
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4622
1.089
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4617 Г
1.749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4617 Б
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4616
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Р
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Г
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4609
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4608
1.869
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4604
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4602
1.169
Додади во кошничка
Додади во Омилени