ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
Аксесори за тоалети
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24082
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ СИВ

Гусена врата, плотна и постоље
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480х460х930mm
Kвадратура на загревање: 35-40m2
Бакелитна рачка

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
11.690 11.690 12рати 24рати 36рати 48рати
974 516 390 303
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Гусена врата, плотна и постоље
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480х460х930mm
Kвадратура на загревање: 35-40m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови

   
Слични артикли  
 
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ МОЛИКА Р СО РЕРНА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА ГУЧА СОЛАРИС ЦРНА
24.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ПОЛАР
30.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН НОВ
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН ЛМ
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН "Ф"
11.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН
15.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ КОНЗУЛ ЛМ БЕЖ
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ ЦРВЕН
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ СИВ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР НОВ БЕЖ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР БЕЖ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР
15.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС СИВ
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС "Ф"
8.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛМ
6.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК
7.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ДИПЛОМАТ
11.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БРМ
25.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БР СО РЕРНА
20.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б22
14.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б2
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б10 ЕКО СО КУПОЛА
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б10
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 Ф
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 ЕКО
8.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1
9.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР Р
24.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР ЛМ Р
19.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 2
34.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 1
27.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИКАЛ
32.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИК
32.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 2 А (АНТРАЦИТ) 6 КЊ
15.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 1 А ( АНТРАЦИТ ) 6 КЊ
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени