ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 499
КАМИН ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ РУСТИКАЛ ЕТАЖ 14 КЊ

Гориво: дрва, јаглен
Топлотна сила: 14 kW
Топлотна сила на ложиште: 7 kW
Топлотна сила на котел за вода: 7 kW
Волумен на котел 11л
Димензии на производот (ШхВхД): 720х820х440 мм
Површина на загревање: 105-233 м3
Квадратура на загревање: 40-93 м2
Нето маса на производот: 137 кг

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
34.990 34.990 12рати 24рати 36рати 48рати
2.916 1.545 1.167 908
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Гориво: дрва, јаглен
Топлотна сила: 14 kW
Топлотна сила на ложиште: 7 kW
Топлотна сила на котел за вода: 7 kW
Волумен на котел 11л
Димензии на производот (ШхВхД): 720х820х440 мм
Површина на загревање: 105-233 м3
Квадратура на загревање: 40-93 м2
Нето маса на производот: 137 кг
Бруто маса на производот: 150 кг

   
Слични артикли  
 
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ПЕЛИСТЕР Р СО РЕРНА
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА МЕТАЛЕЦ МОЛИКА Р СО РЕРНА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА ГУЧА СОЛАРИС ЦРНА
24.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА ГУЧА ИСКРА
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН ЛМ
8.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ОГАН "Ф"
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР БЕЖ
10.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЖАР
10.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС СИВ
8.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС "Ф"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛУКС
8.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК ЛМ
5.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ЕКОНОМИК
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ ДИПЛОМАТ ЛУКС
11.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БРМ
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ БР СО РЕРНА
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б22
10.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б2
9.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б10 ЕКО СО КУПОЛА
8.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 Ф
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1 ЕКО
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ Б1
8.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА НА ДРВА БЛИСТ АМБАСАДОР Р
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ДРВА МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 2
24.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН БЛИСТ Б МАКС 1
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИКАЛ
28.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ РУСТИК
28.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 2 (СЛОНОВА КОСКА)
13.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 1 ЦВ (ЦРВЕНА) 6 КЊ
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН АЛФА ПЛАМ ЕЛИТА 1 А ( АНТРАЦИТ ) 6 КЊ
12.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВГРАДЕН КАМИН МАКС ЕТ 103
59.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени