ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

Големина на екран: 32" ( 81cm )
HD READY SMART TV ANDROID
Резолуција: 1368 х 768
Осветленост: 200 cd/m2
Контраст: 1200:1
Дигитален тјунер: DVB-T2/С
Агол на гледање: 176°(H) X 176°(V)
Време на одзив: 8ms
Вградено Wi-Fi

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ТВ УХД ГРУНДИГ 49 ГДУ 7500 Б
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 55 СЛ 55
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 50СЛ34ФХД СМАРТ
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 50 СЛ 55
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 55 ВЕУ 720 Т2
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3700
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕЦ780
52.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕП660
33.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 50" ЕП660
29.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 43" ЕП660
25.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 40" ЕС560
20.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД СОНИ КД49ЏХ8096 БАЕП
48.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50" РУ 7022 КЏЏХ
31.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43" РУ 7022
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 МУ6172УЏЏХ
36.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛУ55Н20С 4К СМАРТ
20.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛУ50Н20С 4К СМАРТ
17.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7610 ПЛБ
44.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7100 ПЛБ
36.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7100 ПЛБ
32.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7000 ПЛА
30.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УК 6470
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 9000 ПЛА
63.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 8600 ПЛА
54.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7450 ПЛА
30.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7400 ПЛБ
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7100 ПЛБ
27.995
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛМ 6300 ПЛА
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛИТЕ 40 Л 4017 СТ2
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-48ФХД18С-Т2 СМАРТ
19.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-45ФХД18С-Т2 СМАРТ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД20-Т2С2
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД20С-Т2С2
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД19С-Т2С2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18-Т2
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД20-Т2С2
7.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 49 ВЛХ 7810 БП
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 4720 БН
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49С60Т2С2СМ
19.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49 С 60Т2СМ
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 ЛЕ 113 Т2С2 СМ
12.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ВОЏ ЛЕД 43АДС315ФЛ СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ВОЏ ЛЕД 32АДС315ФЛ СМАРТ
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВОЏ ЛЕД 32АДС314Г СМАРТ
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВИВАЏ ТВ ИМАГО ЛЕД ТВ-55УХД122Т2С2СМ_РЕГ
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВИВАЏ ТВ ИМАГО ЛЕД ТВ--32С61Т2С2СМ
10.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени