ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
  КОЛИЧКИ
  ХРАНИЛИЦИ
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хранилици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21872
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-50УХД18С-Т2 СМАРТ

Големина на екран: 50" ( 127cm )
ULTRA HD SMART TV ANDROID
Резолуција: 3840 × 2160
Дигитален тјунер: DVB-T2
Аудио систем: MPEG-1
Стерео звук: NICAM
Максимален аудио излез: 2×8W
Вградено Wi-Fi

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
22.490 19.990 12рати 24рати 36рати 48рати
1.874 993 750 584
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Големина на екран: 50" ( 127cm )
ULTRA HD SMART TV ANDROID
Резолуција: 3840 × 2160
Дигитален тјунер: DVB-T2
Аудио систем: MPEG-1
Стерео звук: NICAM
Максимален аудио излез: 2×8W
Вградено Wi-Fi
Приклучоци: RJ45 x1, EARPHONE OUT х 1, SCART х 1, PC Audio In х 1, VGA х 1,
COAXIAL х 1, HDMI x 3, USB x 2, MINI AV x 1, MINI YPBPR x 1, CI x 1

   
Слични артикли  
 
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 43СЛ34ФХД АНДР.
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 43 ХК4 Њ64
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 32 ХБ4 Т01Б
10.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3305
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 40 ФГ 3700 Л18Т
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 55 ПУС 6503/12
34.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 50 ПУС 6162/12
28.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 43 ПФС 5503/12
16.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 43 ПУС 6503/12
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФИЛИПС 32 ПХТ 4101/12
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕСЛА 40С357СФС 40"
19.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕЛЕФУНКЕН Т40ФЏ287ДЛБПОСЏ
20.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД СКАЈВОРТ 39ББ6000
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50 МУ 6172 УЏЏХ
38.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 49 МУ 6222 КЏЏХ
41.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 МУ6172УЏЏХ
36.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43 М 5572 АУЏЏХ
32.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 Ј 5100
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 32 М 4002
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УК 6470 ПЛЦ
42.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УЈ 6517
49.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УК 6470
34.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УЈ 635 В
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УЈ 6307
31.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УЈ 634 В
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛК 5900 ПЛА
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛК 5000 ПЛА
19.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛК 610 БПЛБ
17.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛК 500 БПЛА
14.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛЈ 500 У
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛЈ 500 В
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-50УХД18С-Т2 СМАРТ
22.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-48ФХД18С-Т2 СМАРТ
19.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18-Т2
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-42ФХД17
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18-Т2
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18-Т2
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18С-Т2 СМАРТ АНДРОИД
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18-Т2
8.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД17С-Т2 СМАРТ
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД17С СМАРТ
11.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД17
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 43 ВЛЕ 6735 БП
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 6735 БП
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 4720 БН
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43 УД 95СМ СМАРТ
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 24 ЛЕ 76Т2 РЕГ
6.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 55 ДН4 УЛТРА ХД АНДРОИД 4К
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 50ДН4Т2 АНДР.
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 39ЕС5
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32ДН6Т2 СМАРТ АНДРОИД
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени