Maj 2019

 
 
  ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 

 
Maj 2019 ФЛАЕР СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА
 
 
Грејни телa
Електрични
Плински
Шпорети на дрва
Камини
За парно
Печки на пелети
 
 
 
 
Ќумци
 
 
 
 
TV, Таблети & Мобилни
Лед телевизори
ДВД/Блуреј плеери
Звучници & CD плеери
Лаптопи
Таблети
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
 
 
Држачи за телевизори
Антени

Компјутерска галантерија

 


ГОЛЕМА АКЦИЈА НА ВЕЛОСИПЕДИ 

 
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХУНИГАН 5.0 ПЛАВ 29" СО ДИСКОВИ
8.5909.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ КЛАСИК 5.0 ПЛАВ 28"
9.19010.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СИТИ КЛАСИК 5.0 БЕЛ 28"
9.19010.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛЕЈДИ 5.0 ЦРВЕН 28"
8.9909.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС КРОС 5.0 ЦРН 26"
5.5906.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РИЗОР 5.0 ПЛАВ 24"
8.4909.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХАМЕР 5.0 ЦРН 24" СО ДИСКОВИ
7.9908.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХАМЕР 5.0 ПЛАВ 24" СО ДИСКОВИ
7.9908.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 5.0 ЗЕЛЕН 20" 4А
5.9996.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
5.9996.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МАКС 16" 5.0
3.5993.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 16" 5.0
3.5993.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 16" 5.0
3.5993.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БАТЕРФЛАЈ 16" 5.0
3.4993.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС 16" 5.0
3.1993.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 12" 5.0
3.1993.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени