ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 20454
ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ БЛИСТ Б2 Е

Moќност: 12-14 kw
Moќност распоредлива по радијатори: 8-10 kw
Вода во котелот: 16 L
Челична плотна и врата
Тежина: 80 kg
Димензии: 465 х 460 х 910 мм

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
12.990 10.990 12рати 24рати 36рати 48рати
1.082 574 433 337
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Moќност: 12-14 kw
Moќност распоредлива по радијатори: 8-10 kw
Вода во котелот: 16 L
Челична плотна и врата
Тежина: 80 kg
Димензии: 465 х 460 х 910 мм

   
Слични артикли  
 
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 27 ЛЕВ 27 КЊ
55.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 27 ДЕСЕН 27 КЊ
55.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 20 БЕЛ/ЛЕВ 23 КЊ
49.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ТЕРМ 20 БЕЛ/ДЕСЕН 23 КЊ
49.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ БЛИСТ Б22 Е
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ БЛИСТ Б2 Е
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ РУСТИКАЛ ЕТАЖ 14 КЊ
33.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени