ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 20296
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ МАКС МС 3566
Моќност: 300W
Брзини:5
Капацитет на садот: 2,5Л
Турбо функција
Два пара маталки
Копче за вадење на маталките
Копче за безбедно одстранување на миксерот
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.599 1.599 12рати 24рати 36рати 48рати
133 71 53 42
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Моќност: 300W
Брзини:5
Капацитет на садот: 2,5Л
Турбо функција
Два пара маталки
Копче за вадење на маталките
Копче за безбедно одстранување на миксерот
   
Слични артикли  
 
РАЧЕН МИКСЕР ВОКС МЏ 3005
1.349
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ФИЛИПС ХР 3740/00
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ТЕФАЛ ХТ 410138
2.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ТЕФАЛ ХТ 250138
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ ТЕФАЛ ХТ 412138
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ СЕВЕРИН 3816
3.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ СЕВЕРИН 3810
3.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ МАКС МС 3566
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ ВОКС СМ 8007 Б4
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ БОШ МФЉ 36460 С
3.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ БОШ МУМ44Р1
6.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ АДЛЕР АД 4216
6.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ АДЛЕР АД 4206
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ АДЛЕР АД 4202
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ДОДАТОК СЕЦКО БОШ МФЉ 36450 С
3.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО ДОДАТОК БЛЕНДЕР БОШ МФЉ 36440 С
3.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО БЛЕНДЕР СЕВЕРИН 3822
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СО БЛЕНДЕР ГОРЕЊЕ МРП 275 ЕА
2.050
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СЕВЕРИН 3830
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СЕВЕРИН 3827
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СЕВЕРИН 3826
3.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СЕВЕРИН 3821
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР СЕВЕРИН 3820
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР РАСЕЛ ХОБС ХОРИЗОН 24671-56
2.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР РАСЕЛ ХОБС ЕКСПЛОР 22230-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР РАСЕЛ ХОБС 19420 56
1.250
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР РАСЕЛ ХОБС 18966 56
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР МАКС РМ 3511
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ГОРЕЊЕ МЕ 510 Њ
1.750
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ГОРЕЊЕ МЕ 501 Н
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР ГОРЕЊЕ М 450 Њ
1.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР БОШ МФЉ 3030 С
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР БОШ МФЉ 3020 С
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР БОШ МФЉ 2210ПС
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР БОШ МФЉ 22100С
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР АДЛЕР АД 4205
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР АДЛЕР АД 4212
1.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР АДЛЕР АД 4205 Б
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР АДЛЕР АД 4201 О
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МИКСЕР АДЛЕР АД 4201 Г
1.549
Додади во кошничка
Додади во Омилени