ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 25904
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦРУИСЕР 7.0 ГРЕЕН 28"
Големина на тркала: 28"
Тенкометален рам 18"
Гуми (city) 700*32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи еднозидни
V-brake алуминиумски кочници
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
10.990 10.990 12рати 24рати 36рати 48рати
916 485 367 285
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Големина на тркала: 28"
Тенкометален рам 18"
Гуми (city) 700*32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи еднозидни
V-brake алуминиумски кочници
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец
   
Слични артикли  
 
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦРУИСЕР 7.0 ЦРЕАМ 28"
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦРУИСЕР 7.0 ГРЕЕН 28"
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦИТЅ ЦЛАССИЦ 7.0 28"
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦИТЅ БИКЕ-МЕН 7.0 28"
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦАМАРА 7.0 ЊХИТЕ 26"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦАМАРА 7.0 БЛАЦК 26"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХООНИГАН 7.0 РЕД 29"
11.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХООНИГАН 7.0 ГРЕЕН 29"
11.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХАММЕР 7.0 24"
10.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТЕЛЛА 7.0 27,5"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТЕЛИО 7.0 27,5"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВО 7.0 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 7.0 РЕД 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СКЅЊАР 7.0 24"
10.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РУННЕР 7.0 РЕД 29"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РУННЕР 7.0 ЅЕЛЛОЊ 29"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 СИЛВЕР 20" 6.0
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 7.0 НИЦКЕЛ 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 7.0 БЛАЦК 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РЕАЗОР 7.0 24"
10.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЊАРЕФАРЕ 7.0 24"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС МИССЅ 7.0 24"
10.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛАДЅ 7.0 28" РЕД БЛАЦК
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЛАДЅ 7.0 28"
12.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС КРОС ФОРЕСТ 5.0 ПЛАВ 27,5"
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 5.0 ЦРВЕН 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 3.0 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ДИВА 7.0 24"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 7.0 ПИНК 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 7.0 ВИОЛЕТ 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ СИТИ СПИД 28" 6.0
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ РЕД ЧИЛИ ДИСК ЦРН/ЦРВЕН 20" 6.0
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ ПЕПЕР ДИСК ЗЕЛЕН 20" 6.0
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени