ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err
Процесор: Intel Core i3 6006U
Рам меморија: 8GB RAM/2.133GHZ
Хард Диск: 1TB/5400 rpm
Екран: 15.6" (1920x1080)
Диск: 500GB 5400rpm
Графичка: Nvidia GeForce 920MX
HDMI: Дa
VGA: Дa
USB: Дa
Оперативен: Free Dos
Гаранција: 12 месеци
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
No image
ЛАП ТОП ХП 250 Г6,2СЏ58ЕА
14.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО Г50-70 И5,4210У,4ГБ,500ГБ
27.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИКБ ИНТЕЛ ЦОРЕ И3 8130У
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЛАП ТОП ЛЕНОВО 330-15ИГМ СИВ
15.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО 330 15ИГМ БЕЛ
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО 320-15ИАП ПЛАТИНУМ СИВ
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО 320-15ИАП ЊИНДОЊС 10 ИНТЕЛ ПЕНТИУМ Н4200 15.6"
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ДЕЛЛ ИНСПИРИОН 3522 ЦРН
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР А315-31-Ц76Т
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АСУС Х541НА-ГО400 СИЛВЕР; ИНТЕЛ ЉУАД-ЦОРЕ ЦЕЛЕРОН Н3450; 4ГБ ДДР3 1600МХЗ; 500ГБ 5400РПМ
15.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АСУС Х541НА-ГО206 СИЛВЕР 1 Н3350; 4ГБ ДДР3 1600МХЗ; 1ТБ 5400РПМ 15.6"
16.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АСУС Х541НА-ГО125 СИЛВЕР
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЛАП ТОП АСУС Х540МА-ГЉ64 ИНТЕЛ ЦЕЛЕРОН
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЛАП ТОП АСУС Х540ЛА-ДМ1082 ИНТЕЛ ЦОРЕ И3 5005У
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АЦЕР А315-51-36ЗЉ / ИНТЕЛ ЦОРЕ И3-6006У / 15.6"
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АЦЕР А315 33 Ц972 ИНТЕЛ ЦЕЛЕРОН ДУАЛ ЦОРЕ ПРОЦЕСОР Н3060
13.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени