ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 12207
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-013

Држач за велосипеди
Висина:215см
Делови:Два по 70см
Број на позиции за монтирање на куките:11
Прилагодување на растојанието на куките
Материјал: железо

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
7.600 7.600 12рати 24рати 36рати 48рати
633 336 254 197
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Држач за велосипеди
Висина:215см
Делови:Два по 70см
Број на позиции за монтирање на куките:11
Прилагодување на растојанието на куките
Материјал: железо

   
Слични артикли