ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Полици
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: err
err

CPU бренд: Intel Celeron N3060
Екран: 15,6"
Меморија [ГБ]: 4 GB
Макс. резолуција: 1366x768
1.6 GHz, up to 2.48 GHz
2 MB cache, 2 cores

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
NaN NaN 12рати 24рати 36рати 48рати
NaN NaN NaN NaN
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
   
Слични артикли  
 
ЛАП ТОП ХП15-ЦС3000НИА 9МЕ20ЕА
38.970
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ХП 250 Г7 6БП04ЕА
27.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО Ѕ530-15ИЦХ 81ФВ00В1РМ
46.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИЦХ
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП ЛЕНОВО В330-15ИКБ
41.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР СФ314 54 32 С1
32.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР ПХ317-52-51Ѕ9, ПРЕДАТОР ХЕЛИОС 300
51.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЛАП ТОП АЦЕР А315-22-48КЊ НЏ.ХЕ8ЕЏ.00К
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени