ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24480
КЛИМА ТЦЛ ТАЦ-18ЦХСД/ЏА91-И

Eнергетска класа: А++
Фреон: R32
Капацитет на ладење: 5130W
Капацитет на греење:5230W
Капацитет на одвлажнување: 1.5L/h
Проток на воздух: 800 м3
Капацитет на ладење на просторија од 20-35m2
Работнa температура: од -20 до +53°C

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
31.990 27.999 12рати 24рати 36рати 48рати
2.666 1.413 1.067 830
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Eнергетска класа: А++
Фреон: R32
Влезна моќност на ладење/греење: 1530/1550
Капацитет на ладење: 5130W
Капацитет на греење:5230W
Коефициент на енергетска ефикасност SEER за ладење: 6.3
Коефициент на енергетска ефикасност SCOP за греење: 4.0
Капацитет на одвлажнување: 1.5L/h
Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 53/48/37 dB(A)
Звучност на надворешната единица: 65 dB
Проток на воздух: 800 м3
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 910×292×205 mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 979×372×277mm
Hето тежина на внатрешната единица: 10 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 13 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 780×602×347mm
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 890×628×385mm
Нето тежина на надворешната единица: 36 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 40 kg
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4"
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 3/8"
Капацитет на ладење на просторија од 20-35m2
Работнa температура: од -20 до +53°C

   
Слични артикли  
 
МОДУЛ ВИВАКС ВИ-ФИ ЗА КЛИМА УРЕД СЕРИЈА АЕХИ-АЕЦИ
3.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТГ50ЏА00Г/ТГ50ЏА00W
38.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ХАЈСЕНС ТГ35ВЕ00Г/ТГ35ВЕ00W
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ТЦЛ ТАЦ-18ЦХСД/ЏА91-И
31.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА МИДЕА МСМАБУ-12ХРДН8-ЉРД0ГЊ
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ИНВЕНТОР Л4ВИ32-18 ВИ-ФИ/Л4БО32
42.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ЕЛЕКТРА 3.5КВ ЕИАЦ-12И-ФОРЕСТ
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ЕЛЕКТРА 3.5КВ ЕАЦ-12И-ФОРЕСТ-Т
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ГОРЕЊЕ СЕТ РЕА 35 ТТ Р32
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-24ЦХ50АЕМИ ИНВЕРТЕР
48.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-18ЦХ50АЕРИ ИНВЕРТЕР
41.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-18ЦХ50АЕМИ ИНВЕРТЕР
37.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-12ЦХ35АЕРИ ИНВЕРТЕР
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-12ЦХ35АЕМИ ИНВЕРТЕР
23.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС АЦП-12ЦХ35АЕВИ СИЛВЕР МИРРОР ИНВЕРТЕР
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КЛИМА ВИВАКС 5,5 КЊ АЦП18ЦХ50АЕЉИ ИНВЕРТЕР
37.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени