ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24071
СПИРАЛЕН СЕЦКО СЕВЕРИН 3921

Моќност: 80W
Капацитет на садот: 1250 ml
Пластично куќиште (Bisphenol-A free)
Отвор со дијаметар од 6cm
Две различни сечива: 5mm и 9mm
Лесен за ракување и чистење
Сите делови се мијат во машина за садови

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
3.699 3.699 12рати 24рати 36рати 48рати
308 163 123 96
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност: 80W
Капацитет на садот: 1250 ml
On/Off прекинувач
Пластично куќиште (Bisphenol-A free)
Отвор со дијаметар од 6cm
Отворот-цевката е со безбедносно заклучување и држач за екстра долга храна, за безбедно и лесно ракување
Две различни сечива: 5mm и 9mm
Лесен за ракување и чистење
Тивок при работа
Сите делови се мијат во машина за садови
Нелизгачки ногарки
Кабел за складирање
Димензија: 17x26x38cm
Тежина: 1,8Kg

Со спиралниот сецко добивате, екстра-долги спирали од зеленчук: тиквички, морков, краставица, компир, сладок компир, пашканат, ротквица, цвекло, јаболка, круша....
Може да подготвувате шпагети од зеленчук, свежи салати од зеленчук, салати со компири, креативни украси и детски јадења богата со витамини
Идеален за вегетаријанци, вегани, за приготвубање на сурова храна, за нетолерантни лица на глутен

   
Слични артикли  
 
СПИРАЛЕН СЕЦКО СЕВЕРИН 3921
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ФИЛИПС ХР 2860
2.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ТЕФАЛ БЛ 300138
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3738 СО ДОДАТОК ЗА СЕЦКАЊЕ
3.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3737 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
4.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3734 ИНОКС
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3718
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3707
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 22250 56
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ РАСЕЛ ХОБС 21350 56 ЗА СМУТИ
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4071 НУТРИ
4.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4050
2.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ГОРЕЊЕ БН 1000 Њ
4.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ВОКС ТМ 9295
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ВОКС ТМ 6105
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ВОКС ТМ 6003
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБМ7Г3М ЗА СМУТИ
5.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ БОШ ММБ21П0Р
4.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4070
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4063
2.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4057
2.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ АДЛЕР АД 4054Р
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3749 СО ДОДАТОК ЗА СМУТИ
2.249
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3739 ЗА СМУТИ
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3735 ЗА СМУТИ
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО СЕВЕРИН 3861
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО РАСЕЛ ХОБС ЕКСПЛОР 22220-56
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО МАКС КЛ 210
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО КАМРИ ЦР 4066
1.799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО БОШ ММР08Р2
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО БОШ ММР08А1
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕЦКО АДЛЕР АД 4056
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3798
3.149
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ СЕВЕРИН 3732
2.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ РАСЕЛ ХОБС 18986-56
2.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ66020
2.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ БОШ МСМ14200
1.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР СЕТ АДЛЕР АД 4605
1.949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3795
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3736
949
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3731
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН СЕВЕРИН 3730
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС НУТРИ БУСТ 23180-56
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 22110 56
1.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН РАСЕЛ ХОБС 18976 56
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МЕСКО МС 4619
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МЕСКО МС 4618
899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3542
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ГОРЕЊЕ ХБЏ 485 ЉЊ
2.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН ВОКС МС 2106
1.749
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН БОШ МСМ66110И
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4617 Г
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4617 Б
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Р
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4610 Г
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4609
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4608
1.869
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4604
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БЛЕНДЕР РАЧЕН АДЛЕР АД 4602
1.169
Додади во кошничка
Додади во Омилени