ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21862
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ

Големина на екран: 32" ( 81cm )
HD READY SMART TV ANDROID
Резолуција: 1368 х 768
Осветленост: 200 cd/m2
Контраст: 1200:1
Дигитален тјунер: DVB-T2/С
Агол на гледање: 176°(H) X 176°(V)
Време на одзив: 8ms
Вградено Wi-Fi

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
9.990 6.990 12рати 24рати 36рати 48рати
832 441 333 259
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Големина на екран: 32" ( 81cm )
HD READY SMART TV ANDROID
Резолуција: 1368 х 768
Осветленост: 200 cd/m2
Контраст: 1200:1
Дигитален тјунер: DVB-T2/С 
Агол на гледање: 176°(H) X 176°(V)
Време на одзив: 8ms
Аудио систем: MPEG-1 layer 1/2
Стерео звук: NICAM / A2
Максимален аудио излез: 2×10W
Teletext
Вградено Wi-Fi
Приклучоци: RJ45 x1, EARPHONE OUT х 1, SCART х 1, PC Audio In х 1, VGA х 1,
COAXIAL х 1, HDMI x 3, USB x 2, MINI AV x 1, MINI YPBPR x 1, CI x 1

   
Слични артикли  
 
ТВ УХД ГРУНДИГ 55 ГДУ 7500 Б
28.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ УХД ГРУНДИГ 49 ГДУ 7500 Б
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 55 СЛ 55
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 50СЛ34ФХД СМАРТ
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 43СЛ44 СМАРТ
15.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 32СЛ44 СМАРТ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ШНАЈДЕР 32 СЛ 55
8.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ХИТАЦХИ 43 ХК 6500
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 55 ВЕУ 720 Т2
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ФУЕГО 43 ФГ 3700
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ТВ ЛЕД ФУЕГО 32 ЕЛ 610 АНД Т
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕЦ780
52.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 55" ЕП660
33.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 50" ЕП660
29.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 43" ЕП660
25.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 40" ЕС560
20.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЦЛ 32" ЕС560
14.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ТЕСЛА 40С357СФС 40"
19.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50" РУ 7022 КЏЏХ
31.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 50 РУ 7172 УЏЏХ
31.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 43" РУ 7022
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД САМСУНГ УЕ 40 М 5002
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛЏ 24 ДН 5 Т2/С2
5.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 50 ДН 5109 СМАРТ
18.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 43 ДН 5319 СМАРТ Т2/С2
15.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 43 ДН 5109 Т2С2 СМАРТ ЦРН
14.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 43 ДН 4109 Т2С2 СМАРТ СРЕБРЕН
15.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 32 ДН 5109 Т2С2
7.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛФ 32 ДН 4109 Т2С2 СМАРТ
8.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛОБОД ЛУ 55 ДН 5109 Т2С2 СМАРТ
23.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7610 ПЛБ
44.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7450 ПЛА
39.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7400 ПЛБ
39.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7100 ПЛБ
36.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 55 УМ 7000 ПЛЦ
34.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 50 УМ 7450 ПЛА
36.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7400 ПЛБ
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7100 ПЛБ
31.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УМ 7000 ПЛА
30.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 УК 6470
33.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 9000 ПЛА
63.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 8600 ПЛА
54.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 49 СМ 8200 ПЛА
44.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7450 ПЛА
30.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7400 ПЛБ
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 УМ 7100 ПЛБ
27.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛМ 6300 ПЛА
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 43 ЛК 5000 ПЛА
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЛГ 32 ЛМ 630Б ПЛА
16.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛИТЕ 40 Л 4017 СТ2
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-48ФХД18С-Т2 СМАРТ
19.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-45ФХД18С-Т2 СМАРТ
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД19С-Т2С2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-43ФХД18С-Т2 СМАРТ
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД18С-Т2 СМАРТ
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17С СМАРТ
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-40ФХД17
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-39ХД18-Т2
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18-Т2
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 55 ВЛХ 7810 БП
33.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 49 ГДУ 7502
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 49 ВЛХ 7810 БП
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 43 ВЛХ 7810 БП
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 43 ВЛЕ 6735 БП
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ГРУНДИГ 32 ВЛЕ 4720 БН
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49 С 60Т2СМ
19.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 49 ЛЕ 78 Т2С2СМАРТ
21.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43С60Т2С2СМ
15.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 43 УД 95СМ СМАРТ
26.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 40 С 60Т2С2СМ
15.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД ВИВАКС 32 ЛЕ112Т2С2
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 50ДН4Т2 СМАРТ
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТВ ЛЕД АРИЕЛИ 32ДН6Т2 СМАРТ АНДРОИД
9.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени