ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 8029
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ЕЛИБАС ТЕМНО СИВО

Детско седиште за велосипед BINGO DARK GREY
Детското седиште BINGO DARK GREY е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години, 
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40 милиметри, преку пластични
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое го спречува
потењето на вашето дете во топлите денови

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
2.500 2.500 12рати 24рати 36рати 48рати
208 110 83 65
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Детско седиште за велосипед BINGO DARK GREY
Детското седиште BINGO DARK GREY е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години, 
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40 милиметри, преку пластични
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое го спречува
потењето на вашето дете во топлите денови

   
Слични артикли  
 
ШТИТНИК ОД ВЕТЕР АННА
2.250
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТОРБА ЗА АЛАТ
300
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СЕДИШТЕ ЗА 12" ВЕЛОСИПЕД СО ШТРАФ
100
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СВЕТЛО ПРИВЕЗОК ЈЅ 178-5 (ПАР)
200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СВЕТЛО ПРИВЕЗОК ЈЅ 178-2 ЦВЕТ (ПАР)
200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СВЕТЛО ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ СО ТРИ ДИОДИ
249
Додади во кошничка
Додади во Омилени
СВЕТЛО ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ СО ЕДНА СИЈАЛИЦА
149
Додади во кошничка
Додади во Омилени
САЈЛА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД(ЦРНА)
200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РЕФЛЕКТОР ЛЕНТА ЗА ВЕЛОСИПЕД ЈЅ 1006
100
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧКИ ЗА ГИДАН МАКС (ПАР)
100
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР ЗА ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД
299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПУМПА ЗА ВЕЛОСИПЕД (МАЛА)
200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАР СВЕТЛА ЗА ВЕЛОСИПЕД ЈЅ 189 А
400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОРПА ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ
250
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ
600
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ЗА ВОЗРАСНИ 5151 ЦРВЕНА
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ЗА ВОЗРАСНИ 5151 ПЛАВА
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ЗА ВОЗРАСНИ 5150 ЦРВЕНА
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ЗА ВОЗРАСНИ 5150 ПЛАВА
490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ДЕТСКА 5154 РОЗЕВА
290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАЦИГА ДЕТСКА 5154 ПЛАВА
290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАПАЧЕ ЗА ЅИВАНА ЈЅ 505 Б (СВЕТЛЕЧКО)
200
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЅВОНЧЕ ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ
50
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ШИШЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД - АЛУМИНИУМ
100
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-08
6.900
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-022(СО КОНОП)
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-021
590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-019
990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-018
990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-017
3.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-013
7.600
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДИНАМО СО СВЕТЛА ЗА СИТИ БАЈК 26"
150
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД КИКИ СИНО
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД КИКИ СИВО
2.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ЕЛИБАС ТЕМНО СИВО
2.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ЕЛИБАС СИНО
2.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ЕЛИБАС БЕЖ
2.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА ДАВИД А33
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА АНДРЕА РЕД
799
Додади во кошничка
Додади во Омилени
БРЗИНОМЕТАР ЗА МАКС ВЕЛОСИПЕДИ
399
Додади во кошничка
Додади во Омилени