ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
Филтер за пребарување

  Акциски производи
Gorenje
 
ПРАВОСМУКАЛКА ГОРЕЊЕ ВЦК 1802 ЊФ
5.8907.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ЦЊ
22.49024.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ЦЏ
23.99026.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ТЏ
27.99032.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ТЊ
26.99030.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ ГОРЕЊЕ Д 854 БЈ КОНДЕНЗАЦИСКА
19.99024.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊД 73121
32.99035.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 6111 СГ
19.99021.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 6111 ЊГ
18.99020.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ГОРЕЊЕ ОПТИАИР 203М
6.99010.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХЕПА ФИЛТЕР ОПТИАИР 203 М
1.1901.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПЊ4
18.99021.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПС4
19.99023.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ ГОРЕЊЕ ДП 7 Б
18.49020.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕ 823
19.49021.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ ГОРЕЊЕ АТЦМ 730 Т
4.3904.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊЕ 723
18.99020.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ ГОРЕЊЕ ДЕ 8 Б
21.99024.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ ГОРЕЊЕ ДЕ 7 Б
20.49022.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОМПЛЕТ ГОРЕЊЕ БО 5320 АЏ +ИТ 642 БСЦ
26.99031.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 611 ПЊ4
21.49024.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
 
 
 

Најгоре