ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
Аксесори за тоалети
 
 
 
 
 
 
 
 
Филтер за пребарување

Магацини за издавање


Магацин бр.            Површина              Статус

        1                       500 м2                 Издаден
        2                       660 м2                Слободен
        3                       460 м2                Слободен
        4                       200 м2                Слободен
        5                       200 м2                 Издаден
        6                        80 м2                  Издаден
        7                        70 м2                  Издаден
        8                        50 м2                  Издаден
        9                       200 м2                 Издаден
      10                       220 м2                 Издаден
 
 
 Повеќе информации за магацините на тел: 078 481 986
 
 
 
 
 
 
 
 

Најгоре