ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 12209
ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД ЛЗ-017

Телескопски држач за велосипеди
Висина:до 120см
Тежина:2кг
Материјал:високо квалитетен алуминиум
Дијаметар на кука:50mm/43mm

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
3.400 3.400 12рати 24рати 36рати 48рати
283 150 113 88
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Телескопски држач за велосипеди
Висина:до 120см
Тежина:2кг
Материјал:високо квалитетен алуминиум
Дијаметар на кука:50mm/43mm

   
Слични артикли